В санаторії “Малятко” відкриють відремонтований спальний корпус

Опубліковано:

15 лютого в санаторії “Малятко” (с.Оноківці) відбудеться відкриття спального корпусу на 28 місць, який капітально відремонтований за кошти Державного фонду регіонального розвитку Міністерства регіонального  розвитку  будівництва та житлово-комунального господарства України. Також діти та вихователя санаторію “Малятко” представлять низку заходів до свята Стрітення. 

ДОВІДКОВО

Різдвяний круг свят завершується празником Господнього Стрітення, що святкується на сороковий день після Різдва Христового, 15 лютого. Як і Різдво, Стрітення належить до 12-ти найбільших свят церковного року. Та подія ця не лише церковна, а й народна. Саме за народними повір'ями 15лютого зустрічається зима з  весною. З давніх-давен Стрітення на Закарпатті чекали з особливим нетерпінням і урочисто відзначали, а тому приурочувалося до цього свята чимало звичаєвостей як церковних, так і побутово-господарських.

Програма 

9:00 – майстер-клас з виготовлення весняних пташок жайворонків із соленого                 тіста (процес ліпки, випікання, розмальовування  пташок). 

10:00  –  концертна програма , вистава “Стрітення” 

10:30 – відкриття спального корпусу  після капітального ремонту за  рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку Міністерства регіонального  розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України

Запрошуємо представників всіх ЗМІ!

Прес-центр ОЦЗ в Закарпатській області

Про Захід