Чому акціонери «України» не прийшли на зустріч з мером Ужгорода

Опубліковано:

Сьогодні у міській раді мала відбутися зустріч міського голови Ужгорода Богдана Андріїва з акціонерами публічного акціонерного товариства “Торговий дім “Україна”. 

Зустріч ініціювали самі ж акціонери універмагу, який минулого тижня постраждав від пожежі. Однак у зазначений час до міськради вони не з'явилися. Юрист товариства Руслан Геращенко повідомив “Про Заходу” телефоном, що сталося непорозуміння і зустріч з мером не була узгоджена остаточно. Можливо, її перенесуть на завтра.

Сам же Богдан Андріїв, поки чекав на акціонерів, повідомив журналістам, що має неперевірену інформацію про те, що потужний інвестор зацікавився можливістю придбати огороджену ділянку біля згорілої “України”, об'єднати її з залишками універмагу і побудувати на площі Кирила і Мефодія великий сучасний торговий центр з парковкою. “На цей рік міською радою була передбачена реконструкція площі, однак тепер ми з цим зачекаємо, подивимося, що вирішать робити з “Україною” її акціонери. 

Зараз спеціальна комісія проводить розслідування того, що там сталося. Дочекаємося її висновків. Вони мають дати відповідь стосовно причини загорання, стану всієї конструкції будівлі та недоліки, які заважали у ліквідації пожежі”, – зауважив мер Ужгорода.

Про Захід

Про Захід