Віктора та Івана Балог позбавили дипломатичних паспортів

Опубліковано:

 Протягом 2014-2015 рр. Міністерство закордонних справ України визнало недійсними дипломатичні та службові паспорти певних українських чиновників. Про це інформує Українська правда з посиланням на прес-службу МЗС. Про анулювання паспортів було повідомлено Українське бюро Інтерполу та Державну прикордонну службу.

У відповідному списку, оприлюдненому МЗС, серед чиновників є представники колишньої влади, а також велика кількість чиновників, які зайняли свої посади вже після Революції Гідності.

Відтак, у списку посадовців, чиї дипломатичні й службові паспорти анульовано, значиться й чимало закарпатців. Зокрема, це колишній голова Закарпатської облради Микола Андрусь, колишній керівник апарату Закарпатської ОДА та перший заступник голови Закарпатської ОДА Олександра Ледиди Володимир Закурений, екс-нардеп і колишній голова Закарпаттяобленерго Василь Ковач, Колишній голова Закарпатської облдержадміністрації, чинний депутат Закарпатської облради від партії “Опозиційний блок” Олександр Ледида, колишній в.о. генконсула України в Ніредьгазі Ален Панов, начальник Ужгородської ОДПІ Головного управління ДФС у Закарпатській області Василь Пацкан, Колишній перший заступник голови Закарпатської ОДА Олександра Ледиди Ігор Свищо, народний депутат України від партії “РПЛ” Юрій Чижмарь, народний депутат України від партії “Опозиційний блок” Нестор Шуфрич, а також лідер партії “ЄЦ”, нардеп Віктор Балога та голова Закарпатської обласної організації “ЄЦ”, нардеп Іван Балога.

Про Захід