Про податки з перших уст слухали платники податків (Фото)

Опубліковано:

Напередодні, у залі засідань Ужгородської міської ради, пройшов семінар для платників податків обласного центру та Ужгородського району. 

Тема заходу виявилась як ніколи актуальною та цікавою, адже прийти й ознайомитись із новаціями в податковому законодавстві, які набули чинності з 1 січня 2016 року, прийшло більше сотні підприємців та бухгалтерів.

Семінар проходив за участі 11 провідних фахівців Головного управління ДФС у Закарпатській області та Закарпатської митниці ДФС.

На заході висвітлено найбільш актуальні питання, що виникають у зв'язку з набранням чинності з 1січня 2016 року Закону України від 24 грудня 2015 року №909-VIII “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2016 році”.

Відтак представники Закарпатської митниці ДФС поінформували присутніх про зміни в системі оподаткування у зв'язку із вступом в дію економічної частини Угоди про вільну торгівлю між Україною та ЄС, перспективами та можливостями, які відкриваються перед українськими виробниками та експортерами із відкриттям європейського ринку.

Після кожного виступу: чи це новації законодавства в сфері податку на додану вартість, чи податку на прибуток, чи податку на доходи фізичних осіб, чи єдиного податку, чи податку на майно, чи екологічного податку, чирентної плати, чи єдиного соціального внеску, присутні мали змогу запитати та уточнити у фахівців те питання, яке їх найбільше хвилює, й отримати компетентну відповідь.

Семінар в Ужгороді відбувся, попереду Свалява та інші районні центри області. Слідкуйте за анонсами.

Відділ комунікацій Головного управління

ДФС у Закарпатській області

Про Захід