Через сильний снігопад рятувальники здійснювали буксирування автомобілів (Фото)

Опубліковано:

Минула доба на Закарпатті відзначилася сильними опадами у вигляду снігу. Через це на автошляхах краю був ускладнений рух автотранспорту. Вантажні автомобілі не могли подолати засніжені траси, відтак допомогу в буксируванні їм надавали підрозділи оперативно-рятувальної служби. Усього від Управління ДСНС України у Закарпатській області було залучено 9 одиниць техніки та 26 чоловік особового складу.

Станом на 6:00 16 січня рятувальники відбуксирували вже 8 автомобілів, які  застрягли на засніжених трасах. 6 випадків зафіксували у Воловецькому районі. Ще по одному – на Хустщині та Рахівщині. Здебільшого це трапляється внаслідок того, що водії не замінюють вчасно гуму на зимову й не обладнують колеса ланцюгами проти ковзання.

Наразі для забезпечення проїзду та попередження зупинки руху транспорту на трьох закарпатських перевалах у цілодобовому режимі чергує спеціальна техніка ДСНС. Тягачі знаходяться у Воловецькому районі на Абранському та Латірському перевалах і в Рахівському районі на Яблунецькому перевалі.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

Про Захід