В Мукачеві дочка викинула стареньку маму на смітник

Опубліковано:

27 грудня 2015 року в Мукачеві, на рину ГІД біля смітника прибиральники знайшли 63-річну жінку. Бідолашна була сліпа, налякана та замерзла. Прибиральники негайно викликали швидку та поліцію. На місці правоохоронці встановили, що потерпіла осліпла рік тому. Її чоловік помер. При жінці були паспорт, копії паспортів її дітей та свідоцтво про смерть чоловіка.

Поліцейсбким потерпіла розповіла, що вона мешкала у селі Горбок з родиною своєї дочки. Раніше вона продала квартиру в Мукачеві, і жоден з п'ятьох дітей не приписав маму до себе. Зараз донька сказала, що не має можливості утримувати стару маму. Мотивувала це тим, що виховує багато дітей. Невдовзі зять на машині вивіз стареньку до ринку і висадив біля смітника. Жінка навіть не отримує пенсію тому, що не оформила відповідних документів.

Правоохоронці відправилися до дочк потерпілої. Їм вона заявила, що будинок виключно її, за мамою вона 9 місяців доглядала і більше не має на це моожливості.

Поліцейські відвезли жінку у село Павшино, в притулок для літніх людей. Відомості про цей випадок внесено до Журналу Єдиного обліку, – інформує відділ комунікації ГУНП В Закарпатській області.

Про Захід