У Різдвяну ніч в зоні АТО терористи частіше відкривали вогонь, – штаб

Опубліковано:

Ситуація в зоні АТО стає дедалі складнішою. Терористи довели свою неповагу до християнських цінностей і у Різдвяну ніч 51 раз відкривали вогонь у бік українських позицій. З нового року це найбільша кількість обстрілів за добу.

Зокрема, вчора, 6 січня, ворожі бандформування відкрили прицільний вогонь поблизу Марїнки, Верхньоторецького та Гранітного. Використовували підствольні і станкові гранатомети, а також стрілецьку зброю.

Крім того, біля Горівки трапилася збройна провокація. Зі стрілецької зборї, кулеметів великих калібрів та гранатометів проросійські найманці гатили по Новгородському, Зайцевому та Майорську.

Поблизу Донецька терористи хаотично обстрілювали українські опорні пункти.
Ворожі найманці відкривали вогонь у бік українських військових поблизу Авдіївки, Опитного та Пісків зі стрілецької зброї та гранатометів.

Вночі обстріли продовжилися. Зокрема, вогонь у бік наших позицій було відкрито 10 разів. Обстріли велися біля Новгородського, на північ від Горлівки і біля Донецького аеропорту. Крім того, вночі біля Зайцевого розірвались декілька заборонених мінськими домовленостями мін, – інформує прес-центр штабу АТО

Про Захід