Біля Донецького аеропорту терористи здійснили чотири збройні провокації

Опубліковано:

Минулої доби, 5 січня, в зоні АТО велися обстріли тільки на донецькому напрямку. На маріупольському та луганському напрямках було спокійно. Про це сьогодні повідомив речник АП з питань АТО Андрій Лисенко. На щастя, минулої доби ніхто з наших військових не загинув та не отримав поранення. Однак терористи почали частіше використовувати міномети. Зокрема, обстріли велися біля Луганського. Тут терористи по наших позиціях гатили з кулеметів великих калібрів.

На околицях Горілвки терористи протягом усієї доби відкривали вогонь з протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Крім того, вчора ввечері, ворожі бандформування обстріляли з мінометних мін наші укріплення біля Майорська, а біля Донецького аеропорту трапилися 4 збройні провокації.

Відповідно до інформації розвідки, на лінії розмежування виявлено антену з обладанням інтернет-провайдера. Таким чином передавався сигнал з окупованої частини Луганської області. Таким методом терористи знімали інформацію з електронних пристроїв наших воїнів та мирних жителів. Разом з тим мешканцям нав'язували ресурси бойовиків та Росії, – повідомив речник АТО. Андрй Лисенко також зауважив, що такий самий пристрій зафіксувалм у населеному пункті Вільхове, що на Луганщині.

Також минулої доби біля Станиці Луганської прикордонники затримали бойовика. Він хотів, оминувши пункт пропуску, добратися до Старобільська. Бойовика затримали та передали в поліцію, – інформує Українська правда.   

Про Захід