Доки закарпатці святкували, злодії не гаяли часу

Опубліковано:

Під час святкування Нового року на Закарпатті трапилося одразу декілька крадіжок. Вчора, 1 січня, в Ужгороді злодії проникли до двох квартир. На вулиці Оноківській крадій віджав металопластикове вікно і викрав з квартири золоті прикраси та 5 тисяч гривень. Господарка квартири помітла це вранці, коли повернулася додому зі святкування. Збитки, заподіяні викраденням коштів та цінних речей оцінюються в 20 тис. грн.

Ще один випадок пограбування квартири в Ужгороді трапився на вулиці Грушевського. Вдень зловмисник проник до квартири приватного підприємця та викрав 3 тис 800 доларів.

У Рахові крадій потрапив до будинку, пошкодивши серцевину замка. Доки господарки не було вдома, виніс 20 золотих прикрас. Сума збитків оцінюється в 24 тис. грн.

Ще один випадок грабежу трапився в Мукачеві. Однак тут поліцейським вдалося затримати зловмисницю. 27-річна мукачівка зустрічала Новий рік у своєї знайомої. Молода жінка забрала з сумочки господині 5 тисяч гривень. Правоохоронці вилучили гроші, а проти крадійки розпочали слідство.

Поліція знову застерігає краян: не запрошуйте додому осіб, яким не можна довіряти, а під час свят не залишайте свої помешкання без нагляду, – інформує відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Про Захід