Неповнолітня закарпатка не почула потяг через навушники і потрапила під його колеса

Опубліковано:

Вчора, 30 грудня, близько 11:30 в Мукачеві 15-річна мешканка села Завидово потрапила під потяг, який рухався з Ужгорода до Києва.

Виявилося, дитина після занять прямувала на роботу до своєї мами. Дівчинка переходила залізничну колію у невстановленому місці. Вона не почула, що їде потяг тому, що слухала музику в навушниках. Дівчина була в капюшоні. Перехожі кричали їй, благаючи зупинитися. Коли люди зрозуміли в чому річ, дівчинка була вже під колесами потяга.

В результаті наїзду дитина отримала численні травми та забої. Її відвезли до Мукачівської лікарні. З вуха дитини лікарі вийняли частину навушників, через які вона не почула ні звук потяга, ні крики людей… Дівчинка померла, так і не прийшовши до тями. Вона була єдиною дитиною в сім'ї.

Відомості про цю подію внесено до єдиного реєстру досдових розслідуввань за фактом порушення праціником залізничного транспорту правил безпеки руху або експлуатації транспорту, що призвело до важких наслідків. Слідство триває, – інформує відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Про Захід