Чи вразливий Ужгород до зміни клімату?(ПРОГРАМА)

Опубліковано:





Ужгородська міська рада спільно з Національним екологічним центром України (НЕЦУ),м. Київ та громадською організацією “ФОРЗА” в рамках програми адаптації до зміни клімату країн Східного партнерства (Climate forum East) та роботи робочої групи громадських організацій зі зміни клімату проводять круглий стіл з оцінки вразливості м. Ужгород до зміни клімату. Про це “Про Заходу” повідомив “Ужгород. ін”.

Захід відбудеться 27 серпня, у приміщенні зали вченої ради Ужгородського Національного університету, за адресою: м. Ужгород, пл. Народна, 3, 2 поверх. Початок роботи круглого столу – 12:00.

Метою круглого столу є обговорення впливу зміни клімату на міське середовище, зокрема, на прикладі м. Ужгород, та представлення учасникам методології оцінки вразливості міст, що була розроблена спільно науковцями Київського Національного університету імені Тараса Шевченка та Національного екологічного центру України та апробована у Тернополі, Полтаві та Донецьку.

Учасники матимуть змогу ознайомитися та обговорити позитивні приклади зменшення впливу зміни клімату на міське середовище та його жителів.

Доповідачі:

Ольга Власюк – Координатор програми адаптації до зміни клімату країн Східного партнерства (Climate forum East) та роботи робочої групи громадських організацій зі зміни клімату, НЕЦУ.

Ольга Шевченко – розробник методології оцінки вразливості, Київський Університет імені Шевченка.

Леся Лойко – керівник ГО “ФОРЗА”, менеджер української частини проекту.

Учасники:

Представники обласних управлінь лісового господарства та охорони навколишнього природного середовища, басейнового управління річки Тиса, обласної державної екологічної інспекції, обласного центру з гідрометеорології, керівники структурних підрозділів та служб Ужгородського міськвиконкому, депутати Ужгородської міської ради, науковці Ужгородського національного університету, представники громадських рад та громадських організацій області та міста.

За додатковою інформацію та з запитаннями звертайтеся до Наталії Волошин, за тел. 0673101631, (0312) 671450.

 


Про Захід