Закарпатців не відключатимуть від електроенергії

Опубліковано:





Наразі в Закарпатській області численні чутки розповсюджуються навколо обмеження в постачанні електроенергії. Мешканці краю масово звертаються до ПАТ “Закарпаттяобленерго” з питаннями, кого торкнуться графіки відключення електроенергії? Чи можуть вони зачепити населення?

Як пояснив в. о. генерального директора ПАТ “Закарпаттяобленерго” Артем Мартинюк, “Укрнерго” погоджено з Міністерством енергетики та вугільної промисловості України застосування графіків обмеження споживання електричної енергії (ГОЕ) в повному обсязі та графіків обмеження споживання електричної потужності (ГОП) в обсягах, необхідних для забезпечення проходження максимуму навантаження в об'єднаних енергосистемах (ОЕС) України.

“У зв'язку з цим запроваджені графіки обмеження по відпуску електроенергії, але наразі це стосуватиметься тільки промислових енергоємних споживачів, які включені до графіку обмежень, — уточнив Артем Мартинюк. — У жодному разі впродовж терміну, запровадженого для обмежень, ПАТ “Закарпаттяобленерго” не відключатиме від електропостачання населення, соціальні об'єкти, школи, садочки тощо. Повторюся: наразі мова йде виключно про промисловість!”.

У разі виникнення питань з енергопостачання необхідно звертатися до кол-центру ПАТ “Закарпаттяобленерго” за цілодобовою телефонною лінією за номером 0-800-50-16-20 (безкоштовно з мобільних та стаціонарних телефонів) або за номером (0312) 61-94-94 (вартість дзвінків згідно з діючими тарифами міжміського зв'язку), повідомляє прес-служба ПАТ “Закарпаттяобленерго”.

Голос Карпат


Про Захід