У Закарпатській філармонії можна буде поринути у “Світ Діснею”

Опубліковано:

23 грудня симфонічний оркестр Закарпатської обласної філармонії покличе “У СВІТ DISNEY“. Колектив щойно урочисто відзначив своє 10-ліття, але не забарився із новою програмою. Адже попереду у школярів – довго очікувані зимові канікули. І тут не обійдеться без перегляду улюблених мультфільмів. То чому б не провести діткам бодай один вечір разом із батьками у затишній концертній залі, де у супроводі прекрасних мелодій демонструватимуть відео-фрагменти із відомих діснеєвських стрічок? Певно, що “Полярний експрес”, “Чіп і Дейл”, “Мисливці за привидами”, “Анастасія”, “Король Лев”, “Дональд Дак” дивилися не лише діти. Крім саунд-треків із цих фільмів у концерті також звучатиме музика П.І.Чайковського, М.Мусоргського, Е.Елгара, К.Сен-Санса, Дм.Шостаковича. 

Солісти – лауреати міжнародних конкурсів Мирослава ШВАХ-ПЕКАР (сопрано) та Анжеліка ФУКС (фортепіано). Керівник – Вікторія ЦАНЬКО. 

Вестиме програму музикознавець Наталія ПІЦУР. Початок концерту о 18.30. Влаштуйте собі і вашим дітям справжнє сімейне свято!

Закарпатська обласна філармонія

Про Захід