Як зустрічатимуть Новий рік відомі закарпатці (Опитування)

Опубліковано:

До Нового року залишилося менше двох тижнів і все менше часу залишається на те, аби спланувати і підготувати усе до свят.

Минулого тижня “ПроЗахід” запитував пересічних закарпатців, де вони збираються зустрічати Новий рік (http://prozahid.com/content-20913.html), а сьогодні дізнавався у відомих ужгородців про їхні плани.

 

 

Тудор Кілару, шоумен, діджей

Я у новорічну ніч планую, як завжди, працювати. Плюс після третьої години ді-джеїти на вечірці Чічарронез. Кожен рік майже однаково виходить зустрічати НР саме так. Для мене це робота. Але на своїй вечірці, звісно, вдастся і відпочити.

 

Анастасія Мальована, поліцейський 

Мені взагалі важко щось планувати і намагаюсь заздалегідь цього не робити. Просто знаю, що плани в мене можуть змінитись навіть за день. Цього року буде все дійсно по-особливому: я планую бути з найріднішими людьми. З родиною. Принаймні,  зараз такі плани. Але, можливо, доведеться і працювати з патрульною поліцією, якщо роту направлять на підсилення охорони громадського порядку в новорічну ніч. Є ще й третій варіант. Це виступи з ССТ “Бліц”- це те, що я люблю і роблю щороку.

 

Валентин Штефаньо, кондитер

Буду встречать Новый год дома, с семьей. Конечно, мы еще позовем в гости своих друзей, но все равно я считаю, что на Новый год нужно дома быть. Это такой семейный праздник, когда нужно быть поближе к дому, к родным. Что касается приготовлений, то обычно всем занимается моя супруга дома, я могу помочь что-то с мясом приготовить, а в основном готовит все она. Я прихожу поздно, потому  что когда у всех праздник, обычно у нас работа в повышенном режиме и ничего с этим не поделаешь, издержки производства, так сказать. 

 

Олена Камінська, керівник Студії сучасного танцю “БЛІЦ”

Уже, напевно, років так із 15 ми з “БЛІЦом” танцюємо на новорічних корпоративах. Власне, я танцюватиму тільки з частиною колективу, бо вони всі роз'їжджаються по області, танцюють у багатьох містах. Сім'я уже звикла, що я на роботі у новорічну ніч, але уже потім, першого числа ми проводимо час разом. У нас в цей час буде декілька вільних днів, коли не треба буде йти на роботу і в цей час ми відпочиваємо з близькими. Я рахую, це дуже добре, коли колектив має роботу на Новий рік, тому я не хотіла б, аби скоро настав такий Новий рік, коли я буду не на роботі. Краще хай буде так, як уже склалося за багато років для нашого колективу. 

 

Ярослав Шафарь, політичний діяч

2016 год обезьяны.Яя по гороскопу тоже.  Это мой год получается и поэтому Новый год буду встречать с самыми близкими – женой и 6-летней дочкой. Не забуду конечно побыть со старшими детьми и обязательно с мамой, так как в этом году от нас ушел в лучший мир наш папа и я не хочу, чтобы она была одна. А праздновать будем в новом зале нашего заведения и обязательно пойдем пить шампанское на площадь Театральную в 00:00 часов со всеми ужгородцами.

Про Захід

Про Захід