Закарпаття матиме власний туристичний бренд

Опубліковано:

Управління туризму та курортів Закарпатської облради розпочало активну роботу по реалізації програми розвитку туризму і курортів у області. 

Незважаючи на те, що управління було створено тільки у кінці літа, але, за словами начальника управління Дениса Мана, вже вдалося зробити перші успішні кроки. 

Зокрема, минулого тижня управлінням був організований промо-тур кількома закарпатськими гірськолижними курортами для представників ЗМІ та туроператорів. В результаті цього у пресі з'явилося багато повідомлень і матеріалів про те, що Закарпаття готове до прийому туристів на зимовий сезон і готове забезпечити відпочинок на досить високому рівні.

Крім того, за словами Дениса Мана, зараз однією з основних цілей роботи управління є створення власного туристичного бренду для Закарпаття, до складу якого входитиме в тому числі і ролик, відзнятий на останній поїздці, а також лого і ще кілька додатків. Все це буде створено завдяки співпраці влади та громадськості. За приклад можливо візьмуть сусіднє місто Кошіце, яке розробило потужну рекламу своїх туристичних можливостей.

Про Захід

Про Захід