Прокуратура знайшла порушення в справах Ужгородської міської ради

Опубліковано:





 Визнано недійсним договір, яким Ужгородська міська рада безпідставно надала право 50 років здійснювати товариству “Чиста Вода-Ізюм” управління підприємством та майном КП “Водоканал”. Про Заходу повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області

Прокуратура в суді захистила інтереси держави в особі КП “Водоканал” – рішенням господарського суду Закарпатської області позов, про визнання недійсним концесійного договору від 4 грудня 2010 року, задоволено – концесійний договір визнано недійсним.
Йдеться про договір, укладений Ужгородською міською радою та ТОВ “Чиста Вода-Ізюм” у порушення приписів цивільного законодавства, Закону України “Про концесії”. За цим документом товариству “Чиста Вода-Ізюм” безпідставно було надано право упродовж 50 років здійснювати управління (експлуатацію) підприємством та майном КП “Водоканал”.
З метою захисту інтересів держави, в особі комунального підприємства, прокуратурою міста Ужгорода було здійснено вступ у справу за позовом КП “Виробниче управління водопровідного каналізаційного господарства м. Ужгорода” до Ужгородської міської ради та ТОВ “Чиста Вода-Ізюм”


Про Захід