Крадії почали спустошувати магазини посеред білого дня

Опубліковано:





Днями на пульт спостереження УДСО при УМВС України в Закарпатській області надійшов сигнал тривоги. Здійснили його з одного з мукачівських магазинів, який знаходиться під охороною ДСО. Пише Ернест Завадський, УДСО при УМВС України в Закарпатській області

На місце скоєння крадіжки було відправлено групу затримання. Мылыцыонери, які прибули на місце затримали 29-річного молодика, мешканця м. Мукачево.

Після затримання на місце пригоди було викликано слідчо-оперативну групу. За даним фактом проводиться перевірка та встановлюється сума збитків, оскільки є обґрунтовані підозри, що молодик здійснював такі крадіжки вже не раз.

Шановні власники підприємств, складів, магазинів, продовольчих та виробничих приміщень та об'єктів підвищеного ризику, беручи до уваги статистичні дані про кількість спроб здійснення та здійснення крадіжок і нападів на громадян з мето заволодіння грошовими засобами, або матеріальними цінностями, звертаємося до Вас з проханням подбати про безпеку Ваших працівників та місць роботи.


Про Захід