Закарпатська спортсменка стала відкриттям чемпіонату світу з фітнесу

Опубліковано:

На чемпіонаті світу з фітнесу та бодіфітнесу, який відбувся півтора тижні тому у Будапешті, українська команда посіла друге місце серед команд з понад півсотні країн. А закарпатка Мілена Молнар змогла пройти у фінал і вибороти почесне 6-те місце.

Сьогодні на прес-конференції представники закарпатської делегації з фітнесу розповіли про свою участь у Чемпіонаті світу, а також на змаганнях в Україні, які цьому передували.

За словами Ігоря Барана,  судді міжнародної категорії, члена виконкому Закарпатської обласної федерації Національної федерації  бодібілдингу і фітнесу України, цьогорічний чемпіонат був найбільшим за останній час і водночас найсильнішим, адже змагалися дуже сильні учасники. Фіналістка чемпіонату Мілена Молнар займається бодібілдингом всього півтора року і свої перші престижні призи здобула саме в Ужгороді. У категорії Мілени – фітнес-бікіні – було 39 учасників.

 “Побувати на Чемпіонаті світу було для мене чимось із сфери фантастики, це була моя мрія і завдяки цьому я себе змогла реалізувати. На сцені нагородження Чемпіонату я стояла поряд зі своїми кумирами”, – каже Мілена.

На Закарпатті бодібілдинг не є молодим спортом, перші змагання в Ужгороді були ще у 90-х роках.

Про Захід

Про Захід