На Закарпатті збільшилася кількість власників електронних ключів

Опубліковано:

З початку жовтня поточного року у відділах Акредитованого центру сертифікації ключів (АЦСК) у Закарпатській області видано 334 електронні цифрові підписи.

Серед можливостей, які стали доступні цим власникам електронних цифрових підписів: отримання документів з державних реєстрів Міністерства юстиції України в режимі онлайн; реєстраційні дії у державних реєстрах України в електронному вигляді; пошук інформації у державних реєстрах; користування електронними системами звітності; участь в електронних торгах арештованим майном; отримання відомостей про нерухомість за даними власника нерухомого майна. З повним переліком можливостей, які стають доступні в “Кабінеті електронних сервісів” можна ознайомитись перейшовши за посиланням

Нагадаємо, що в Закарпатській області діють 2 пункти Акредитованого центру сертифікації ключів, де клієнти можуть отримати безкоштовні сертифікати відкритих ключів, за адресами: м. Ужгород, вул. Духновича, 2, та м. Тячів, вул. Армійська, 2. Довідки за телефонами: (0312) 61–46–41 та (0313) 42–12–41.

Відділ комунікацій Головного управління

ДФС у Закарпатській області

Про Захід