На Закарпатті пройде великий футбольний турнір

Опубліковано:





На Закарпатті відбудеться Міжнародний дитячо-юнацький турнір з футболу на честь екс-голкіпера “Динамо” (Київ) Андрія Гаваші

Міжнародний дитячо-юнацький турнір проходитиме на футбольних полях Ужгорода, Мукачева, Середнього, Поляни та Невицького з 19 по 23 серпня. Серед учасників, які підтвердили участь у турнірі – ФК “Динамо” (Київ), УФК “Дніпропетровськ”, ФК “Волинь” (Луцьк), ФК “Говерла” Ужгород, “Bozsik Akademia” Ніредьгаза (Угорщина), ДЮСШ-15 (Київ), СДЮСШОР Ужгород.
Участь у турнірі братимуть дві вікові групи: U-17 – 1998-99 рр., U-15 – 2001-01 рр.

Як повідомив присутніх перший заступник голови Федерації футболу Закарпаття Іван Дуран, у першій групі 8 команд, у молодшій – 4. Планувалося, що учасників турніру буде набагато більше, однак через ситуацію у нашій країні досить проблематично було вивезти із регіонів, де проходять воєнні дії. Окрім того, не долучилися до участі заплановані заздалегідь команди із Румунії, Чехії та Словаччини – знову ж таки через нестабільність в Україні.
Тож наразі у старших – 3 ігрові дні, у менших – 5. Тож протягом п'яти днів щоденно відбуватимуться 7 матчів на 7 стадіонах, на яких буде задіяний 21 суддя.

Фінальна гра та нагородження переможців відбудеться у суботу, 23 серпня, на ужгородському “Спартаку”.

 


Про Захід