Конкурс із закупівлі послуг за бюджетною програмою «Заходи з психологічної реабілітації постраждалих учасників АТО»

Опубліковано:

В 2015 році у Державному бюджеті затверджена бюджетна програма “Заходи з психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції” передбачені кошти у сумі 49997,2 тис гривень.
Механізм використання бюджетних коштів визначено постановою Кабінету Міністрів України від 31.03.2015 №221 “Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів з психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції”.
Закупівля послуг із здійснення реабілітаційних заходів здійснюється Державною службою України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції в порядку, визначеному Законом України “Про здійснення державних закупівель”.
Участь у конкурсі  можуть брати волонтерські, громадські організації, обласні та районні центри соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, госпіталі ветеранів війни, санаторно-курортні, реабілітаційні установи, які відповідають вимогам до учасників конкурсу (відповідають кваліфікаційним критеріям, мають необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі).
Інформація про проведення конкурсних торгів на закупівлю послуг з психологічної реабілітації, вимоги до тендерної документації розміщені на веб-сайті Державної служби у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції www.dsvv.gov.ua та будуть розміщені на веб-порталі “Державні закупівлі”.
Додаткову інформацію щодо участі в торгах потенційні учасники можуть отримати у відділі соціальної, професійної адаптації та психологічної реабілітації за тел.(044)281-08-31 або зробивши запит на електронну адресу: [email protected]

Про Захід