У Міжгірському районі невідомі пошкодили борди Івана Шкирти та Василя Щура (Фото)

Опубліковано:

У Міжгір'ї та Соймах невідомі пошкодили біг-борди потенційних лідерів – кандидата в депутати від БПП “Солідарність”, округ №18 Івана Шкирти та селищного голови Василя Щура, який висувається від “Нашого краю”.

“Інцидент стався учора вночі, о 12 хвилині на першу. Деякі плакати на конструкціях біг-бордів закидані й облиті машинним мастилом, а декотрі просто обідрали. Я розумію, що комусь я стою як кістка у горлі, але краще змиритися і не псувати роботу. Тиск на кандидатів сьогодні є неприпустимою розвагою. Коли по всій країні хтось з несамовитим завзяттям закидує яйцями, фарбою, зеленкою біг-борди одного з кандидатів, то плямує всіх нас. Як уже казав, я веду ЧЕСНІ ПЕРЕГОНИ. А оцінку повинні ставити виборці. Підтримувати, чи засуджувати дії, слова, риторику потрібно в бюлетенях на дільницях. Не сумніваюсь, що частиною цього протистояння є відверта провокація. Я вже звернувся до правоохоронних органів із проханням вжити заходів щодо хуліганських дій осіб, які вчинили злочин. У центрі Міжгір'я камери зафіксували двоє людей, які облили борди. Так що скоро злочинців знайдуть і проведуть із ними профілактику”, – каже Іван Шкирта.

Нещодавно в Розтоці були також пошкоджені біг-борди Івана Шкирти. Тоді невідомі не тільки закидали фарбою зображення його та Геннадія Москаля, але й накидали поряд сміття.

Прес-служба Івана Шкирти

Про Захід