В Ужгороді на березі Ужа проводитимуть відкриті тренування

Опубліковано:

У вівторок, 8 вересня, в Ужгороді стартує проект, покликаний поширити моду на здоровий спосіб життя. Двічі на тиждень, у вівторок та четвер, на березі Ужа біля філармонії проходитимуть відкриті тренування з власною вагою.

Проводитиме їх подружжя професійних тренерів – Микола та Валентина Фомішкіни. “Наше завдання – витягнути людей з квартир на свіже повітря, примусити зайнятися собою. Причому на заняття можуть приходити люди будь-якого віку, ми для кожного підберемо ті вправи, які вони здатні виконати. 

Загалом такого роду заходи – це модна і широко розповсюджена світова практика. Для того, аби позайматися з професійними тренерами, вже не обов'язково буде ходити до спортзали. Плата за заняття символічна – 20 гривень. З собою потрібно мати спортивний одяг, воду і хороший настрій. Якщо є можливість, можна також взяти спортивний килимок”, – розповів “Про Заходу” Микола Фомішкін.

Початок тренувань організатори заходу запланували на 19.30. Причому наголошують: заняття відбудуться за будь-якої погоди.

Про Захід

Про Захід