День міста у Виноградові не святкуватимуть

Опубліковано:





Уже традиційно щороку на початку серпня наша газета публікувала інформацію про святкові заходи до Дня міста. З особливим піднесенням виноградівці очікували наближення свята і фестивалю “Кришталеві грона”. Ось і зараз наші читачі вже цікавляться: “Яким буде День міста? Та й загалом чи плануються якісь святкові заходи, враховуючи ситуацію в державі?” Отож, ці питання “Новини Виноградівщини” переадресували заступнику міського голови Василю Ціцею.

За інформацією, наданою ним, цьогоріч у День міста в парку Перені проведення масових гулянь не планується. Причина очевидна – в зв'язку з ситуацією в нашій державі. Конкурсна програма фестивалю “Кришталеві грона” проводитиметься на базі Виноградівського державного коледжу. Там же, а не в парку Перені, відбуватиметься й підведення підсумків фесту та нагородження переможців. Звісно ж, ні помпезні урочистості, ні масові гуляння в нинішніх умовах, коли на Сході країни гинуть наші співвітчизники, недоречні.
А до впорядкування міста, його загального прибирання напередодні святкового дня престольного празника міська рада просить долучитися й городян.


Про Захід