Ужгородська «капсула часу» позбулася символіки Партії Регіонів (Фото)

Опубліковано:

Сьогодні, 21-го серпня, в Ужгороді на перехресті вулиць Корзо та Волошина активісти місцевої організації “Демократичного альянсу” спилили логотип “Молоді регіони” на “капсулі часу”, що закладена представниками “регіоналів” у владі у 2011-му році.

Нагадуємо, що журналісту “Про Захід” Ларисі Романюк надійшов відпис від Ужгородської міської ради у відповідь на її звернення щодо демонтажу “капсули часу” та металевої плити із гравіруванням “Молоді регіони”, що знаходиться на перехресті вулиць Корзо та Волошина в Ужгороді. 

У відповіді повідомлялося: “На ваша звернення від 11.09.2014-го року щодо демонтажу металевої плити та “капсули часу”, що знаходиться на перехресті вул. Корзо та Волошина інформуємо, що дане питання було розглянуто на засіданні науково-художньої ради. Науково-художньою радою рекомендовано департаменту міського господарства Ужгородської міської ради демонтувати металеву плиту і “капсулу часу”.

Втім рішення виконкому так і не було виконано. До речі, відповідь на звернення довелося чекати рівно 43 дні, що є порушенням закону. Адже він чітко встановлює терміни відповідей на такі звернення.

 

“Про Захід”

Про Захід