Жахливе ДТП у Виноградові (ФОТО)

Опубліковано:





 Дорожньо-транспортна пригода сталася на розі вулиць Копанська і Мала Польова у Виноградові. Внаслідок зіткнення потужного мотоцикла BMW та легкового автомобіля Mercedes постраждав водій мотоцикла. Повідомляє “Карпатський Об`єктив”

ДТП трапилася 04.08.14 близько 7-ої години вечора. За свідченням очевидців, мотоцикл врізався у легковий автомобіль, який повертав на вулицю Мала Польова. Через зіткнення сильно пошкоджене праве крило і моторний відсік Мерседеса, вщерть розбитий мотоцикл, запчастини з якого розкидало на кількадесят метрів. На шоломі мотоцикліста не помітно жодних вм'ятин, а водія відкинуло на кілька метрів від місця зіткнення.

На бордюрі тротуару помітні криваві сліди від удару головою. За словами очевидців, непритомного мотоцикліста водій Мерседеса іншим авто відвіз до лікарні. На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. Обставини ДТП з'ясовуються. За інформацією з ЦРЛ, у реанімаційне відділення був доставлений мешканець Виноградова 1991 року народження. Попередній діагноз — черепно-мозкова травма. Вулиця Копанська у Виноградові є однією з найбільш аварійно небезпечних.


Про Захід