В Ужгороді відкриють сезон показу фільмів під відкритим небом

Опубліковано:

Управління у справах культури, спорту, сім'ї та молоді Ужгородської міської ради спільно з Ужгородською міською бібліотекою відкриває сезон показу фільмів просто неба.

Збираємося щосуботи для перегляду цікавого кіно у парку “Підзамковому” (стадіон Спартак), початок о 20:30

22 серпня до Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України відбудеться перший перегляд фільму, до уваги глядачів представлена стрічка “Незламна” — український повнометражний історико-драматичний та біографічний фільм. В основу сюжету покладений життєвий шлях жінки-снайпера, майора Людмили Павличенко, а саме події 1937–1957 років. Творці фільму характеризували його як психологічний байопік про трагічну долю жінки на війні. “Незламна” в якості проекту була презентована на стенді українського кіно 64-го Міжнародного Берлінського кінофестивалю, на фестивалях в Каннах, Торонто та Одесі. Також фільм був представлений у конкурсній програмі 5-го Пекінського міжнародного кінофестивалю, де отримав приз Tiantan (укр. “Храм неба”) в номінації “Найкраща жіноча роль”. 

З собою потрібно взяти гарний настрій та засіб від комарів! І не спізнюйтеся, щоб не пропустити суть фільму. Якщо буде погана погода, то будемо сидіти вдома і плакати)

Перегляди фільмів безкоштовні!

Про Захід