Протестувальники, які вчора перекрили трасу в Ракошині, обіцяють «соціальний бунт»

Опубліковано:

Вчора, 12-го серпня, через мітингувальників від “Тарифного Майдану”, які заблокували трасу Київ-Чоп у селі Ракошино, повністю перекрили ділянку дороги від Мукачева до Ужгорода. На виїзді з Мукачева працівники ДАІ завертали всі автівки, які їхали на Ужгород, та пропонували діставатися обласного центру через місто Чоп. Траса через протестувальників була перекрита аж до третьої години ранку, що спричинило чималі незручності для людей, які намагалися дістатися в Ужгород. Зокрема, даний напрямок майже на 30 кілометрів довший по відстані.  

Один з ініціаторів перекриття дороги, Іван Данацко, на своїй сторінці в мережі фейсбук повідомив, що керівництво краю так і не приїхало до них на зустріч, тож о 3 годині ночі вони прийняли рішення за результатами мітингу. Мовляв, позаяк представники влади їх проігнорували, вони дають їм строк до 26-го серпня, аби “повернути тарифи до рівня останньої індексації зарплат та пенсій”, в іншому разі акція “Тарифного Майдану” знову розпочнеться, але це вже буде “соціальний бунт” у багатьох місцях і безстроково. 

До того ж, частина мітингувальників піде на сесії облради 27-го серпня, бо “депутати не мають наміри захищати інтереси народу, то будуть захищатися від народу”, − грозиться Іван Данацко. 

“Про Захід”

Про Захід