Чому Мустафа Наєм подав заяву до нової поліції Закарпаття (Відео)

Опубліковано:

Народний депутат України та Мустафа Наєм подав заяву на участь у відборі до нової патрульної поліції Закарпаття. Загалом, згідно з кількістю заповнених анкет, працювати у новій поліції Закарпаття хочуть 3564 людини. На одне робоче місце у новій поліції претендують 15 громадян.

Як розповів у коментарі УНН нардеп та координатор проекту Мустафа Наєм, сам процес тестування та підготовки до роботи у новій поліції однаковий по всій Україні. Тобто, немає значення де саме подавати заяву та проходити підготовку.

Крім того, Наєм зазначив, що не буде патрульним поліцейським на Закарпатті, однак проходитиме підготовку тут передусім тому, що це дасть змогу побачити процес зсередини та краще його контролювати. Це також допоможе краще зрозуміти, до чого ще потрібно готуватися, щоб запровадження нової поліції по всій країні було успішним.

Мустафа Наєм також повідомив, що керівником патрульної поліції на Закарпатті стане нова людина, частково керуватиме УМВС у Закарпатській області, основні ж функції управління виконуватиме керівництво Національної поліції у Києві, – передає УНН

Відео можна переглянути ТУТ.

Про Захід