В Ужгородіі пройшов чемпіонат України з художньої гімнастики (ФОТО)

Опубліковано:





Днями, на теренах Закарпаття проходив чемпіонат України з художньої гімнастики. Два дні поспіль майже 200 спортсменок із 18 областей змагалися за першість України. Змагання відбулися також за сприянням Закарпатського регіонального осередку Партії розвитку України, активісти якої допомогли розмістити 16 спортсменок із Донеччини. Про Заходу повідрмила прес-служба регіональної партійної організації Партії розвитку України 

– Сьогодні на сході України вкрай важка ситуація. Дівчата Донецької збірної команди з гімнастики вже третій місяць не були вдома, через загострення конфлікту батьки деяких вимушені були покинути і рідні Горлівку, Донецьк, Краматорськ. Довгий час юні гімнастки були в Одесі, потім у Кіровограді. Сьогодні нам, випала нагода допомогти їм з поселенням в одному з готелів Ужгорода та влаштувати цікаве дозвілля у “Воєводино”. Впевнений завдяки належній організації турніру спортсмени зможуть поділитися досвідом, навчитися чогось нового, відточити свою майстерність та підтримати один одного в нелегкий час, – зазначає очільник Закарпатської команди розвитку Іван Качур.

Головним суддею на чемпіонаті була Президент Федерації художньої гімнастики України, заслужений тренер України, заслужений тренер СРСР, головний тренер національної збірної команди України з художньої гімнастики Альбіна Дерюгіна – герой України.

Переможницями стали: перше місце отримала – Ганна Безсонова (м.Київ), яка також представлятиме Україну на першості світу з художньої гімнастики; друге місце зайняла – Вікторія Мазур (м.Київ); третє – Анастасія Мульміна (м.Київ).


Про Захід