За зберігання наркотиків жінка отримала 3 роки позбавлення волі

Опубліковано:





 За вироком Іршавського районного суду до трьох років позбавлення волі з призначенням іспитового терміну в один рік засуджено жительку села Довге. Ця жінка постала перед судом за незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів. Пише Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Жінка попалась працівникам Іршавського райвідділу міліції з коноплею. Сама вона переконувала, що до неї додому зайшов чоловік, у якого вона обміняла горілку на поліетиленовий пакет з подрібненими сухими рослинами коноплі. Дану наркотичну речовину зберігала у себе вдома в коробці від сигарет, а інколи носила при собі.

Оперативну інформацію про те, що жінка дану коробочку із наркотичною речовиною носить при собі, отримали працівники міліції. В той час, коли вона знаходилась у парку в м.Іршава, правоохоронці вказану речовину вилучили.

За даним фактом Іршавським райвідділом міліції було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Після завершення досудового розслідування справу передали на розгляд суду.

Підсудна у суді щиро розкаялася, переконувала, що більше не матиме справу з наркотиками. Обираючи міру покарання, суд врахував те, що підсудна вперше притягається до кримінальної відповідальності і наркотичну речовину зберігала для власних потреб.

За незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів жінка отримала 3 роки позбавлення волі з призначенням їй іспитового терміну в один рік. Тобто суд застосував до неї умовне покарання, не пов′язане з реальним ув′язненням. Тож залишається сподіватись, що таке гуманне рішення Іршавської Феміди піде жінці на користь, і вона більше не буде ходити по вулицях із наркотиками.


Про Захід