У Перечині патріоти подарували міліціонерам 15 бронежилетів

Опубліковано:





 Патріоти відгукнулися на ситуацію, що склалася в країні, і вирішили таким чином допомогти “своїй” перечинській міліції. Пише Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС

П'ятнадцять бронежилетів 4-го класу захисту з так званою розгрузкою привезли у минулу п'ятницю до Перечинського райвідділу міліції. В залі нарад особовому складу правоохоронців військове обмундирування передав керівник одного з найбільших підприємств області, Перечинського лісохімкомбінату, Юрій Мальцев. Сам в минулому правоохоронець, полковник у відставці, Юрій Володимирович добре знається на проблемах нинішньої міліції, вболіває за долю тих хлопців, які вирушають боронити свою державу на Схід без відповідного обмундирування.
За лічені години працівники очолюваного ним підприємства прийняли рішення про переказ свого одноденного заробітку для потреб правоохоронців. Значну частину коштів переказало і саме підприємство.
Юрій Володимирович побажав міліціонерам міцного здоров'я, мудрих і виважених рішень, і від щирого серця висловив сподівання, що подаровані “броніки” все ж таки не знадобляться людям у погонах.
– Хай би не довелося вам одягати ті бронежилети на полі бою, хай мир та спокій чимскоріш прийде на нашу землю, – побажав усім присутнім Юрій Мальцев.
– Від імені керівництва УМВС області, всього особового складу райвідділу дякую працівникам Перечинського лісохімкомбінату та особисто генеральному директору Юрію Мальцеву за турботу та порозуміння. Для нас надзвичайно цінним, у світлі останніх подій в державі, є ваш жест поваги та підтримки. Саме бронежилетів катастрофічно не вистачає на Сході нашим захисникам держави. Тому бронежилет інколи стає в ціну людського життя, бо зможе вберегти його, захистити від смертельної кулі, – зауважує начальник Перечинського райвідділу міліції Віктор Ребрей.


Про Захід