В Ужгороді оберуть найгарнішу дівчину Закарпаття

Опубліковано:

Незабаром серед найкрасивіших дівчат нашого краю оберуть найкращу – 18 вересня 2015 року на території ресторану “Будапешт” (м. Ужгород) відбудеться конкурс краси “Міс Закарпаття – 2015”. 

За організацію проекту взялась принципово нова команда, мета якої – відродження традицій якісного проведення подібних заходів та вихід на принципово новий рівень. “Перш за все, ми хочемо показати справжню красу дівчат із Закарпаття, які матимуть змогу представляти наш край на національних та світових конкурсах краси та різноманітних модельних подіумах. Ну і, звичайно, прагнемо нагадати всім, що таке справжній конкурс краси“, – зазначили у оргкомітеті. Також важливу роль в концепції конкурсу посідає благодійність, адже в рамках заходу організатори планують реалізувати декілька ініціатив.

Спеціально для переможниці головної б'юті-події Закарпаття місцеві ювеліри виготовлять ексклюзивну корону. До речі, невдовзі буде представлене відео процесу її створення.Як повідомляє оргкомітет, наразі розпочата онлайн-реєстрація всіх бажаючих для участі в кастингах. Всю необхідну інформацію про реєстрацію та правила участі можна отримати на веб-сайті конкурсу за адресою mis-zakarpattya.com.ua. Заявки на участь приймаються до 6 вересня.

Безпосередньо кастинги, за попередньою інформацією, відбудуться в трьох містах: Ужгороді, Мукачеві та Хусті. Деталі організатори обіцяють повідомити незабаром. Далі за результатами відбору участь в конкурсі візьмуть 13-15 учасниць з усіх районів Закарпаття.

“Таким чином ми прагнемо популяризувати Закарпаття і нагадати у такий складний час про самобутність кожного району нашого унікального краю”, зазначають організатори. “Запрошуємо всіх красунь Закарпаття взяти участь у нашому проекті. Саме ти можеш стати переможницею! Не програв свій шанс!”

“Міс Закарпаття” – зареєстрована торгова марка. Всі права захищені. Усю необхідну інформацію, в тому числі й контакти оргкомітету, можна знайти за посиланням.

Про Захід