Грозний каже, що “Говерла” програє у наступному матчі

Опубліковано:





 Головний тренер “Говерли” В'ячеслав Грозний дав оцінку клубній прес-службі щодо майбутнього протистояння в другому турі з запорізьким “Металургом”.

Про це повідомляє інформаційний відділ ФК “Говерла”.

– Запорізький “Металург” у цьому сезоні реально боротиметься за високі місця – на мою думку претендуватиме потрапити до шести найкращих команд країни. Проаналізував гру “металургів” з донецьким “Шахтарем”, де запоріжці мали передумови для взяття воріт. Наш суперник – команда швидка, технічна, агресивна, яка грає саме й не дає можливості це робити супернику. Вони швидко переходять з однієї фази гри до іншої, багато нагод реалізовують після виконання стандартів – кутових, штрафних.

Лави запоріжців міжсезоння поповнили хороші футболісти, серед яких і наш колишній капітан – Віталій Лисицький. Вважаю “Металург” фаворитом майбутнього з нами протистояння. Тим не менш, цікаво буде спостерігати за грою моїх підопічних на фоні такого суперника. В зв'язку з тим, що матч проходитиме досить пізно, вирішити летіти на гру в день поєдинку.

– Зараз у складі “Говерли” з'явилася чимала група молодих футболістів. Ви задоволені їх діями на тренуваннях?

– Їм ще потрібен час, щоб вони в нормальному руслі адаптувалися до команди, але його в нас немає. Певен, що всі вони отримають свій шанс. От, у минулій грі в основі вийшов Степанюк, потім Панфілов, та й інші матимуть таку можливість. Але гратимуть ті, які краще себе покажуть під час тренувань. Та й взагалі цей сезон дуже сприятливий для того, щоб молоді виконавці розкрили свій потенціал.


Про Захід