Лунченко передав солдатам військову амуніцію

Опубліковано:





 У п'ятницю, 1 серпня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації зустрівся з військовослужбовцями, котрі вже наступного тижня поїдуть у зону проведення антитерористичної операції.

У ході зустрічі Валерій Лунченко передав військову амуніцію, що була придбана за кошти обласних депутатів фракції “Фронт Змін”, спонсорів.
Так, для військовослужбовців Ужгородського зонального відділу військової служби правопорядку, військовослужбовців спецпідрозділу ЦСО “А” УСБУ в Закарпатській області, військовослужбовців Державної прикордонної служби було закуплено каски кивларові, розгрузки, біноклі, рюкзаки, спальні мішки, одяг, взуття, аптечки, радіостанції, камуфляжі, тепловізори, тактичні окуляри, світлодіодний прожектор.

– Ми всі знаємо, що сьогодні матеріально-технічне забезпечення української армії недостатнє, докладатиму максимум зусиль, щоб закарпатські вояки були забезпечені потрібним спорядженням. Ми постійно отримуємо перелік від військовослужбовців і намагаємось закупити все необхідне. Ви – ті, хто захищає нашу Вітчизну, ті, хто сьогодні береже спокій у нашій державі. Завдяки Вашій мужності та небайдужості громадян Україна переможе ворога, – звернувся до присутніх Валерій Лунченко.

Прес-центр ОДА


Про Захід