Раніше судимий закарпатець довго на волі не затримався

Опубліковано:





 Працівники Чопського відділення міліції Ужгородського РВ УМВС оперативно встановили та затримали правопорушника, який за декілька днів встиг вчинити три крадіжки в місті Чоп. Пише Ганна ДАН, Ужгородський РВ УМВС

Протягом останніх двох тижнів до працівників Чопського відділення міліції зверталися громадяни з заявами про крадіжки. Протягом тижня правопорушник встиг вчинити три злочини. Досвідчений злочинець не вибирав, що красти і як саме. Головним був результат.

У першому випадку він викрав з магазину касовий апарат з грошима в сумі 2050 грн. Наступного разу він скористався довірливістю жінки, яка впустила його до свого будинку, попросив попити, а сам викрав у неї гаманець. А останньою його пригодою стало те, що він через вікно викрав з будинку потерпілої жіночу сумочку, в якій знаходились паспорти, банківські картки і гроші.

В поле зору старшого оперуповноваженого майора міліції Миколи Касича потрапив раніше судимий за крадіжку чоловік. В ході проведення оперативно-розшукових заходів міліціонерам вдалося викрити злодія з кримінальним стажем. В його будинку вони виявили майже всі викрадені речі. А крадені гроші той встиг потратити.

Триває досудове розслідування. Правопорушнику “світить” знову повернутися у місця позбавлення волі.


Про Захід