Закарпатські правоохоронці про підсумки своєї роботи

Опубліковано:

В Ужгороді , вже традиційно , представники УМВС в Закарпатській області зустрічаються з журналістами аби доповісти про розкриття резонансних злочинів, криміногенну ситуацію в області.

Цього тижня з представниками ЗМІ спілкувалися начальник управління інформаційного забезпечення УМВС Михайло Свистак , начальник УДСО області Андрій Литовченко та в.о. їначальника УДАІ УМВС Михайло Мейсарош.

– Надійшло 25 заявок про взяття помешкань громадян під охорону. 18 помешкань вже обладнані охоронними засобами та підключені на централізований пульт спостереження ДСО, -такі результати першого тижня акції “Квартира під охорону 2015” на Закарпатті, – розказав журналістам начальник Управління Державної служби охорони області Андрій Литовченко.

Акція розпочалась з 1-го червня. Й неспроста влітку , адже саме зараз починається період літніх відпусток, коли громадяни на тривалий час залишають свої квартири та приватні помешкання без нагляду.

– Прикро констатувати факт, але непроста економічна ситуація в країні призвела до зросту майнових злочинів. В порівнянні з 2013 роком ми спостерігаємо зріст такого виду злочину на 20%. 

Нажаль, показник не зменшився і цього року.Тому, зважаючи на невтішну статистику, скрутні часи в 

Україні Державна служба охорони за дорученням Міністерства внутрішніх справ України , спільно з територіальними органами внутрішніх справ розпочала акцію “Квартира під охорону 2015” ,- наголосив Андрій Литовченко.

Варто додати, що це всеукраїнська соціальна акція, під час якої підрозділи ДСО зможуть взяти під охорону квартиру або будинок за половину вартості монтажних послуг. 50-відсоткова знижка буде діяти з 1-го по 15 червня.

– Хочу звернутися до вас , шановні журналісти, з проханням поінформувати громадян якнайоперативніше про акцію, адже до її завершення залишилось всього тиждень. Тільки професійний нагляд пульту централізованого спостереження може стати надійною охороною від злочинців,- каже начальник Закарпатського УДСО.

Для довідки телефонуйте за безкоштовними цілодобовими номерами інформаційного центру Державної служби охорони: 0800502220, 0970502220, 0730502220, 0990502220.

УДСО при УМВС України

в Закарпатській області

Про Захід