Соліст “ТІКу” Віктор Бронюк: «Як і 10 років тому, наша музика – жива»

Опубліковано:

У рамках всеукраїнського туру “Люби ти Україну” гурт “ТІК” сьогодні, 2 червня, виступить в Ужгороді. Це вже 29-те місто, куди музиканти приїжджають з концертом. Напередодні вечора соліст  Віктор Бронюк зустрівся із закарпатськими журналістами.

Як зазначив артист, саме сьогодні гурту виповнюється 10 років. В цей день група вперше з`явився на публіці. “Часто ловлю себе на думці, як все швидко пролетіло. За це час ми встигли з`їздити у 7 всеукраїнських турів, випустити 4 альбоми. Цьогорічний тур навіть вийшов за рамки України: ми виступали у США та Канаді. Що змінилося? Останнім часом з`явилося більше серйозних пісень. На початку свого існування ми на такі речі звертали менше уваги”, – каже Віктор Бронюк. – “Але я і тоді, наші музика – жива. Ми не співаємо під фонограми, бо так втрачається енергетика”.

Соліст “ТІКу” розповів, що колись їм пророкувати майбутнє “гурту однієї пісні”, навіть пропонували перейменуватися в “Олені”. Але завдяки праці над собою і відмови від шаблонності музиканти вже 10 років залишаються улюбленцями української аудиторії.

Стосовно слухачів, то Бронюк каже: вони “виросли”. Зараз аудиторія розуміє, що таке якісна музика і хоче саме таку.

Вечірній концерт анонсував неохоче. Жартує: навіщо розповідати, який смачний борщ, коли можна його спробувати?

Нагадаємо, що виступ відбудеться сьогодні, о 19.00 на сцені Закарпатського Драмтеатру.

Про Захід

 

Про Захід