Музика, що поруч. Фестиваль VOLT

Опубліковано:

Другий по значимості та розмаху музичний фестиваль в Угорщині називається VOLT,  розташований у місті Шопронь, одному з найкрасивіших угорських міст. Крім того це й ще улюблений туристичний куточок Угорщини із автентичними пабами, тавернами і ресторанами. Примітним є також і те, що місце розташування мущичного майданчику знаходиться недалеко від угорсько-австрійського кордону, всього в 60 км від Відня і 80 км від Братислави.

За роки існування Хоча VOLT зарекомендував себе, як один із кращих музичних фестивалів, не лише країни, а й усього материку. Кожного року сюди приїжджають близько 100 000 шанувальників з усіх куточків світу, та організаторам всеж-таки вдалося зберегти особливу “сімейну” атмосферу музичного свята. Це місце для зустрічей відкритої та драйвової молоді, яка просто обожнює музику.

Цього літа на усіх шанувальників якісного звуку та музики VOLT – 2015 відкриває свої “двері” з 1-го по 4-те липня. Варто також зауважити, що це вже 22-й за рахунком фестиваль, впродовж усіх цих років він навіть сформував свої особливі традиції. Захід з гордістю представляє міжнародних зірок в декількох жанрах, починаючи від поп/ рок на альтернативну, металу, фолку / джазу світу, або електроніки  Музикантів можна почути з усіх куточків, оскільки у їхньому володінні аж 10 спеціально облаштованих музичних сцен.  

Найкраще дістатися до Шопронь через столицю Угорщини – Будапешт, оскільки вже звідти ходить багато різного транспорту у потрібному напрямку.

Як дістатися достолиці сусідньої держави, у Закарпатті не знає, хіба що лінивий, тому ми поділимось із  інформацією на рахунок того, як дістатися до фестивалю VOLT.

Звичайно, летіти літаком немає сенсу, оскільки рейсу із Закарпаття немає, а щоб їхати у інші міста , то легше дістатися самої угорської столиці, тому цей варіант не розглядатимемо.

Ви можете легко дістатися до міста Шопронь поїздом, якщо ви вже дісталися  їдете з Будапешта. Потяги ходять приблизно кожну годину протягом цілого дня відправляючись від залізничного вокзалу Keleti. Ознайомитися із розкладом потягів Будапешт-Шопронь можна ось тут.

            Якщо ж ви вирішили поїхати на автомобілі, то подорож автомобілем з Ужгороду до Будапешта займає приблизно 3-4 години (без врахування черги на кордоні). А звідти потрібно буде добиратися ще приблизно 2 години до потрібного місця розташування фестивалю, яке знаходиться  прямо біля австрійського кордону. Рухатися треба буде по трасам M7 та М1 в місто Budaörs потім продовжити на М1 Kóny, а пілся того ви повинні слідувати маршрутом 85, поки не досягнете Шопрон, якщо ж карта чи GPS – заблукати просто неможливо.

Не маєте власного авто або шукаєте можливість економії? Існують спеціальні сайти, на яких ви можете знайти собі супутників у таку веселу та чудову подорож, як дорога на VOLT! Наприклад, варто спробувати скористатися сайтом Blablacar, який є дуже популярний серед багатьох європейців.

Коли ви нарешті дістанетесь до потрібного місця, то варто буде подумати і про проживання, оскільки фестиваль. Та щоб ви не думали в останній момент ми пропонуємо ознайомитися із тим, де можна зупинитися на весь тиждень посеред території фестивалю. Організатори  заходу пропонують усім відвідувачам проживання у наметовому-кемпінгу, який знаходяться поруч із музичними сценами. Окрім того, на території відпочинку є туалети та душові кабінки із усіма зручностями. Та майте на увазі, що там суворо заборонено розпалювати навіть невеликі багаття. Також забороняється приносити із собою газові балонів для того, щоб готувати для себе їжу.

Цьогорічний фестиваль VOLT-2015 обіцяє бути цікавим та насиченим на різноманітні неймовірні атракції та виступи світових знаменитостей. З кожним роком музичний лайн-ап фестивалю посилюється, тому цього року обов'язково варто поїхати, щоб побачити та почути в живу таких легендарних артистів, як: David Guetta, Rise Against, Fatboy Slim, Motörhead, Nouvelle Vague, Bastille, Parov Stelar, Parkway Drive, Tiga, John Newman та багато інших відомих та не дуже музикантів.

Скільки ж коштує таке задоволення, одразу виникає питання усіх, у кого загорілися очі та вони запалали ідеєю поринути разом із десятками тисяч меломанів у атмосферу музичного свята.

  1. Квиток на усі 4 дні – 95€

Не включає у себе послуги кемпінгу, їх потрібно купляти окремо.

Дійсний: З 14:00 30 червня 2015 – 8:00 5 липня 2015

VIP квиток на усі 4 дні – 165€

Одноденний квиток – 37

На День 0 – вартість 17€

Про Захід