Читців-декламаторів запрошують до участі в обласному конкурсі “Моя весна” (Фото)

Опубліковано:

27 травня об 11.00 у Середнянській дитячій школі мистецтв на Ужгородщині відбудеться щорічний обласний конкурс українського художнього слова ім. І.Ірлявського “Моя весна”

Організовують творче змагання управління культури Закарпатської ОДА, відділ культури Ужгородської РДА й обласний організаційно-медодичний центр культури, співорганізатор – асоціація творчих жінок Закарпаття “Нова форма”.

Мета конкурсу – виявлення та популяризація оригінальних за змістом і формою творів українських та закарпатських письменників і поетів, самобутніх авторів-виконавців, встановлення творчих контактів з представниками громадських і культурних організацій та творчими спілками.

До участі запрошують читців-декламаторів культосвітніх установ області, учнів та студентів середніх та вищих навчальних закладів, авторів-виконавців, учасників поетичних студій, літературних театрів та аматорських театральних колективів. Переможців визначатимуть у чотирьох номінаціях: поезія, проза, гумор, власна творчість. 

Вимоги до учасників конкурсу:

1. У номінації “поезія” обов'язковим є виконання творів національно-патріотичного спрямування. 

2. Бажаним для виконання у номінації “поезія” є твір І.Ірлявського або іншого закарпатського поета.

3. Кожен читець-декламатор повинен надіслати заявку про участь у конкурсі з програмою виступу.

4. Тривалість виступу не повинна перевищувати 10 хвилин. Вік конкурсантів необмежений. 

Заявки приймають до 25 травня за адресою: 88000 м. Ужгород, вул.А.Волошина,18, Обласний організаційно-методичний центр культури. 

Телефони: 3-40-35, 3-60-35, факс: 3-60-35, е-mail: [email protected] 

Управління культури Закарпатської ОДА

Про Захід