Закарпатців запрошують у військовий літній табір

Опубліковано:





Ножовий та рукопашний бій, вогнева підготовка, перша медична допомога, тактичні заняття, картографія, стройова підготовка – майстер-клас від закарпатців, які побували у “гарячій” точці.

Одним із напрямків СПО “Карпатська Січ” є виховання молоді в дусі здорового способу життя та патріотизму. СПО “Карпатська Січ” проводить систематично низку вишколів, мандрівок та таборів різного спрямування, з метою розвитку вишкільного напрямку діяльності організації і виховання молоді на Закарпатті.

Запрошуємо патріотичну молодь до участі в спортивно-вишкільному таборі “Карпатська Січ”. Молодь до 18 років матиме змогу здобути військові навички. Багато хлопців та дівчат (18 років і старше) хочуть поїхати на допомогу нашим військовим, тому ми готуємо їх, організовуючи військові вишколи.

Декілька бійців СПО “Карпатська Січ” вже побували на Сході країни, зараз вони будуть на вишкільному таборі, після якого буде можливість відібрати команду (18 років і старше), яка матиме змогу відправитись до добровольчого українського корпусу Правого Сектору на Закарпатті (нагадаємо СПО “Карпатська Січ” стоїть в основі Правого сектору Закарпаття), або ж за згодою в зону АТО.

Таборування пройде з 7-го по 10-е серпня 2014 року в Закарпатських горах. (Місце проведення буде повідомлено учасникам 7 серпня перед початком таборування)

У програмі табору – ножовий та рукопашний бій, вогнева підготовка, перша медична допомога, тактичні заняття, картографія, стройова підготовка.

Насичена програма розрахована на всебічне виховання і розвиток молоді.

Місце збору і час виїзду дізнатись можна в організаторів.

Детальна інформація та реєстрація за телефонами – 099 437 36 86, 067 124 29 03 (Тарас), ел. скринька – [email protected]

Таборовий виряд учасників таборування (включає харчовий та індивідуальний виряди таборового вишколу) додано документом.


Про Захід