“Музика вихідного дня”. Сюзанна Касо

Опубліковано:

У рамках проекту “Музика вихідного дня” 17 травня у Закарпатській обласній філармонії відбудеться концерт лауреата міжнародних конкурсів Сюзанни КАСО (фортепіано). Ведуча – Катерина Керечанин. До програми ввійшли твори Й.С.Баха, Л.ван Бетховена, Ф.Шуберта та Ф.Шопена. Початок концерту о 17.00.

Воїнам АТО вхід безкоштовний! 

Ужгородка Сюзанна Касо – яскрава і помітна виконавиця на тліпредставників молодого покоління піаністів не лише України, а й за її межами. Десятирічною вона потрапила на сцену Національної філармонії України і побувала з концертним турне у Швейцарії. На сьогодні Сюзанна завершила навчання в Королівському Північному Коледжі Музики (Велика Британія) під керівництвом профессора Ґрехема Скотта. Має численні записи на радіо й телебаченні України, Угорщини та Великобританії. Здобула запрошення на один з найпрестижніших фестивалів Америки Dakota Sky Piano Festival й отримала змогу працювати з провідними артистами, камерними ансамблями та оркестрами США. Попередній раз ми бачили 

Сюзанну на нашій сцені понад рік тому: у концерті американського композитора і піаніста Келвіна Джонса вона вела програму, працювала як перекладач та ще й зіграла з маестро у дуеті. Дівчина щойно повернулася з чергової поїздки за кордон.

 

Підготувала Таїсія Грись

Про Захід