Редколегія книги випускника «Тячів-2015» завершила роботу

Опубліковано:

22 квітня у залі засідань Тячівської міської ради відбулося заключне засідання редакційної колегії книги випускника “Тячів-2015”, яке провела керуюча справами, секретар виконкому Тячівської міської ради О.В. Решетар.

У засіданні взяли участь представники міських навчальних закладів – Тячівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 імені В.Гренджі-Донського, Тячівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, Тячівської ЗОШ І-ІІІ ступенів з угорською мовою навчання імені Ш. Голлоші, Тячівського ліцею-інтернату з угорською мовою навчання, Тячівської ДШМ, Тячівських ясла-садків ДНЗ №1 та ДНЗ №5.
 
Цьогорічний подарунок для випускників навчальних закладів міста вже укомплектовано і наступний крок – друк книги. А тому всі присутні на засіданні редколегії мали можливість виправити деякі недопрацювання, замінити світлини, доповнити або ж навпаки скоротити об'єм поданих матеріалів. Усі сторінки сформованої книги було ілюстровано на інтерактивній дошці, де можна було добре розгледіти, що варто підправити чи змінити. Загальний масштаб книги виділений для загальноосвітніх шкіл міста та школи мистецтв – 140 сторінок.
 

На підсумковому зібранні учасники також оглянули довершений варіант книги випускників-дошкільнят, яка складатиметься з 60 сторінок. 

Всі представники навчальних закладів Тячева здебільшого залишились задоволеними від проведеної роботи і закріпили сторінки присвячені своїй школі чи садку підписом “до друку”. Тим самим надали погодження на друк книги випускника в продемонстрованому їм форматі.
 

Наразі всі випускники міста з нетерпінням чекають на черговий творчий подарунок від керівництва міста та своїх навчальних закладів, адже щоразу книга-ексклюзив зачаровує і приваблює оригінальністю, яскравістю та неповторністю. Отож, вже зовсім скоро книга випускника “Тячів-2015” побачить світ.

Іванна Фіцай, tyachivnews.in.ua

Про Захід