На Тячівщині збудують спорткомплекс вартістю два мільйони гривень

Опубліковано:

23 квітня Дeнис Ман відвідав Тячівський район з метою вивчення стану спортивної галузі району та готовності основ для встановлення спортивних майданчиків по обласній програмі. Крім того, керівник управління обговорив з керівництвом району та міста будівництво спортивного комплексу, на яке з обласного бюджету виділено 2 мільйони гривень.

“Стан спортивних споруд в районі задовільний. Спортивні майданчики, встановлені в попередні роки за кошти обласного бюджету, збереглися. В бюджеті закладені кошти на заохочення кращих спортсменів та підтримку спортивної галузі. Звісно, аби відновити спортивну сферу в районі та області, потрібно ще багато над чим працювати, але готовність до такої роботи я сьогодні побачив. Василь Йовді та Василь Герчак щиро вболівають за спорт. Сьогодні в цілому ряді моментів Тячівщина задає хороший темп розвитку спорту”, – каже Денис Ман.

Керівник сфери спорту області взяв участь у відкритті тенісного турніру, який сьогодні проходить у Тячеві. Він подякував керівництву міста та спортивної галузі району, а також спортивній федерації, за якісні корти та належний рівень змагань.

Незабаром в районі буде і власний боксерський ринг, що дасть можливість не лише якісно тренувати юних боксерів, але і приймати спортивні турніри різних рівнів.

Такі поїздки продовжаться. В районах переконані, що під час таких поїздок встановлюється справжня співпраця обласного управління та спортивної громадськості.

Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА         

Про Захід