Психологічне розвантаження: УжНУ відзначив Всеукраїнський день психолога

Опубліковано:

23 квітня психологи України святкують професійне свято. Психологи УжНУ – не виняток. З цієї нагоди студенти-першокурсники спільно зі своїми викладачами підготували оригінальний концерт у холі головного корпусу університету: дивували акторською майстерністю, веселими конкурсами та навіть авторськими віршами і гімном психологів.

Захід відкрив декан факультету суспільних наук Юрій Остапець, який нагадав про важливість і необхідність психологів у житті людини. До привітань також приєдналася завідувач кафедри психології Уляна Михайлишин. З уст керівництва факультету лунали тільки добрі привітання і напутні слова.

Святковий концерт проходив динамічно і весело – молодь підкорювала глядачів співочими здібностями, студентів залучали до конкурсів і нагороджували неочікуваними призами, а першокурсниця Тамара Кривонос декламувала авторський вірш, приурочений до свята.

Цього ж дня у стінах факультету суспільних наук було проведено вже традиційну студентську конференцію, яку могли відвідати всі охочі студенти й викладачі. За словами одної з організаторок свята, викладача кафедри психології Наталії Воловар, планують розвивати нові традиції й запроваджувати глобальніше святкування на факультеті загалом.

У суботу, 25 квітня, відзначення Дня психолога продовжиться просвітницькою благочинної акцією на площі Театральній.

Ми ж, своєю чергою, вітаємо всіх працівників кафедри психології та студентів цього відділення з їхнім професійним святом, бажаємо легко вирішувати всі складні питання, і хай не маліє життєвий позитив!

Ксенія Шокіна, Медіацентр УжНУ

Про Захід