До благодійності – з креативом

Опубліковано:

Щорічно студенти філфаку стають волонтерами заходів Всеукраїнського благодійного фонду “Серце до серця”. Не виняток і цьогорічна, десята, акція, яка відбувається з 1 до 30 квітня під гаслом “Врятуй життя дитини”. Гроші на закупівлю реанімаційного обладнання для надання невідкладної допомоги дітям збирають і з десяток студентів-філологів.

Двоє з них – Марічка Якубишин і Тетяна Лемак – креативно підійшли до цієї благородної місії й самотужки зробили надувні кульки та повітряні квіти. Кожному, хто вкинув гроші до спеціальної скриньки, вони дарують квіточку. Дівчата стверджують, що таким чином піднімають настрій студентам. Крім цього, привертають увагу і мають змогу детальніше розповісти про акцію. 
 

Марічка вже другий рік поспіль є волонтером акції від “Серце до серця” і стверджує, що це їй подобається. Дівчина збирає кошти не тільки на рідному факультеті, а також на масових дійствах у місті, зокрема нещодавно волонтерила у філармонії та Падіюні. Студентка стверджує, що люди охоче йдуть на контакт, бо вже знають і довіряють волонтерам цієї організації.

Акція триватиме до 30 квітня, тож шукайте дівчат з повітряними кульками і долучайтеся до благодійництва!

Медіацентр УжНУ

Про Захід