Бруківку із Швабської забирає КШЕП

Опубліковано:





В Ужгороді під час ремонту вулиці Швабської у 2012-му році зняли бруківку, якою було вимощене дорожнє полотно, та відвезли на одну з приватних стоянок міста. Старий, викладений ще за часів Чехословаччини тесаний камінь, зберігався на паркувальному майданчику на перетині вулиць Гойди та Собранецької, який, як повідомляли ЗМІ, належить сину екс-мера Ужгорода − Андрію Погорєлову.

Ще тоді в 2012-му році колишній голова міської ради Віктор Погорєлов переконував: бруківку, забрану з вулиці, згодом використають для реконструкції пішохідної зони історичного центру. Однак журналісти час від часу фіксували купу каменю порослу бур'яном, яка так і лежала звалена на стоянці.

Нещодавно ж кількість бруківки на майданчику суттєво зменшилася: виявилося, що керівництво міста прийняло рішення вивезти камінь з приватної стоянки. Як повідомив Про Захід начальник управління житлово-комунального господарства Ужгородської міської ради Олександр Костенчук, наразі бруківку, яка є власністю міста, переміщують на територію комунального підприємства КШЕП. Згідно договору, який був укладеним з власником стоянки, камінь безкоштовно зберігався на майданчику. Тож наразі бруківку прибирають із території приватної стоянки, а в подальшому будуть використовувати для ремонту мощених вулиць Ужгорода.

“Про Захід”


Про Захід