Військовий з Ужгорода загинув на Сході

Опубліковано:





 19 липня під час виконання бойового завдання в зоні проведення АТО під час виходу штурмової групи з району аеропорту в місті Луганськ від вогневого поранення загинув командир зенітно-ракетного взводу роти вогневої підтримки військової частини А 1778 старший лейтенант Чорноус Володимир Михайлович, 1988 р.н.,  Проо це виданню “Про Захід” повідомила прес-група Закарпатського ОВК.

Старший лейтенант Чорноус Володимир Михайлович народився в с. Панасівка, Козятинського району Вінницької області. Військову освіту отримав у Харківському університеті Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба.

З 2009 року проходив службу у військовій частині А 1778 в місті Ужгород. У загиблого військовослужбовця залишилися дружина та син Владислав, 2013 р.н.

Командування Закарпатського ОВК та особовий склад 128 ОГПБр приносять щирі та глибокі співчуття сім'ї і близьким загиблого.

Під час виконання бойового завдання отримали поранення закарпатські військовослужбовці: майор Зубанич Василь Іванович, старший прапорщик Базай Олег Васильович та солдат Бушмакін Євген Григорович.

Майор Зубанич В.І. та старший прапорщик Базай О.В. від евакуації із зони проведення АТО категорично відмовились.


Про Захід