Учні Ужгородського вищого професійного училища привітали Захисників Вітчизни зі святом Великодня

Опубліковано:





 Учні Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування привітали Захисників Вітчизни зі святом Великодня. Господи, храни солдата, Від куль, від дула автомата, Нехай повернеться живим! Господи, храни солдата!

На передодні свята Пасхи майбутні кондитери разом з педагогічним колективом запропонували приготувати паски та солодощі для воїнів, що приймають безпосередню участь у антитерористичній операції на Сході нашої країни.

Протягом двох днів, в рамках акції “Зігрій теплом свого серця: Паска для Захисника Вітчизни”, учні виконували клопітку працю: місили тісто, формували пасхальні вироби, прикрашали їх, вкладаючи часточку своєї душі. Відчувалося особливе хвилювання та відповідальність за результат роботи. Весь цей процес супроводжувався молитвою. Учні, які навчаються за професіями продавець, офіціант, бармен, також долучилися до цієї акції: підготували для учасників АТО солодощі, упаковували вироби, прикрашаючи їх листівками та жовто-блакитними стрічками.

Особливо зворушливим був процес освячення пасок, який провів священик Ужгородського Хрестовоздвиженського кафедрального греко-католицького собору отець Владислав. 07 квітня подарунки відправлено волонтерами у місця дислокації закарпатських військових – Станіца Луганська та м. Маріуполь.

Приємно усвідомлювати, що частка нашої праці може полегшити важкі будні українських військовослужбовців на Сході і додати гарного настрою у велике, світле свято Воскресіння Хрестового тим, кому в цей день довелося покинули рідні домівки, свої родини, щоб захищати інтереси України в цій нам непотрібній і безглуздій війні. Хочеться, щоб всі вони вкотре відчули підтримку небайдужих людей. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Євген Кучерявий, читач “Про Захід”


Про Захід