Нардепи продовжують уникати відповідальності за злочини — депутат міськради

Опубліковано:





“Верховна Рада потребує термінового перезавантаження і повного очищення, оскільки багато “так званих” представників народу продовжують уникати відповідальності за трагічне вбивство людей на Майдані взимку та саботаж необхідних заходів для проведення антитерористичної операції. Такі обранці мають відповісти по закону!” — на цьому наголосив депутат Ужгородської міської ради від УДАРу Ростислав Буланов під час брифінгу, що відбувся сьогодні, 21 липня в Ужгороді.
Обранець оприлюднив звернення до голів парламентських фракцій та груп у Верховній Раді України з вимогою проведення дострокових парламентських виборів. Текст звернення пропонуємо вашій увазі:

Звернення до голів парламентських фракцій та груп у Верховній Раді України

З огляду на події, які розвернулись в нашій країні за останній рік, громадяни України розуміють що найвищий представницький орган нашої Держави не представляє інтереси українців. Більше того, представники партій, які довели нашу країну до війни і винні в тяжких злочинах проти України, на даний момент “перефарбовуються”, або ще гірше – сприяють сепаратистським настроям, морально і фінансово підтримують терористів на сході, ще й досі носять значки депутатів Верховної Ради України.
Тим самим депутати, які несуть персональну відповідальність за трагічне вбивство людей на Майдані взимку, саботаж необхідних заходів для проведення антитерористичної операції, уникають відповідного покарання і продовжують вирішувати власні матеріальні та політичні інтереси.
Ми, представники Ужгородської міської організації політичної партії “УДАР Віталія Кличка”, звертаємося до Вас з вимогою якомога швидшого прийняття рішення про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України 7-го скликання, адже парламент давно не відповідає суспільним очікуванням і продовжує блокувати перезавантаження влади у країні.
Сьогоднішні політичні настрої країни доведені останніми президентськими виборами і не залишають шансів злочинним організаціям, таким як “Партія регіонів” та “Комуністична партія України”, іншим прибічникам “режиму”! Їх місця в парламенті мають зайняти інші сили, які прагнуть розвитку демократії та економіки нашої Держави. Саме вони мають взяти на себе відповідальність за подальший розвиток України!
В кризовій ситуації нам потрібен новий орган законодавчої влади, який дійсно має мандат довіри від суспільства і дійсно здатний провести очищення та перезавантаження усіх гілок влади!
Сподіваємось, що депутатам вистачить мужності прийняти надважливе рішення для України щодо призначення позачергових виборів, а це в свою чергу призведе до необхідних реформ в Україні та зміцнення національної безпеки в Державі!

Слава Україні!


Про Захід